Cazander Medical sponsort Stichting Kinderhulp Gambia

Geschreven door: Sophie Cazander

Op 12 februari 2018, geplaatst in #nieuws

Cazander Medical sponsort Stichting Kinderhulp Gambia. Deze stichting zet zich in voor verbetering van de leefomstandigheden van kinderen in Gambia. De komende tijd is hun hoofdproject kinderen met een handicap toegang geven tot orthopedische zorg en medische voorzieningen. Hiermee willen ze kinderen met een orthopedische handicap ondersteunen, zodat zij weer meetellen en een volwaardige plek krijgen in hun gemeenschap.

Vier Nederlandse orthopeden van de werkgroep Orthopeden Overzee reizen in maart voor de eerste keer op vrijwillige basis af naar Gambia waar ze tientallen kinderen van hun ernstige handicap afhelpen (o-benen, trauma, klompvoeten, etc). Op deze manier probeert de stichting de kansen van deze kinderen in de toekomst te vergroten. Naast het opereren, zet de stichting e.e.a. op voor de preventie van klompvoeten en het opleiden van de mensen in Gambia, zodat de missie over een paar jaar niet meer nodig is.

Cazander Medical draagt graag haar steentje bij aan dit mooie project en heeft daarom 140 K-draden gedoneerd. Deze metalen pennen zorgen ervoor dat een breuk niet kan verschuiven nadat deze tijdens de operatie is gezet.

We wensen het team een goede tijd toe in Gambia!

Stichting Kinderhulp Gambia

Hulp nodig?

Stuur direct een mail naar ons klantenteam via het e-mailadres info@cazandermedical.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op het telefoonnummer +31 187 470 666