K-draden naar stichting Kinderhulp in Gambia

Geschreven door: Sophie Cazander

Op 11 januari 2019, geplaatst in #nieuws

Sinds 2003 zet de stichting Kinderhulp Gambia zich in voor verbetering van de leefomstandigheden van met name kinderen in dit bijzonder arme Afrikaanse land. In de afgelopen jaren heeft deze stichting al heel veel projecten uitgevoerd. In 2018 hebben wij deze mooie stichting Kinderhulp Gambia al geholpen, en ook dit jaar kunnen wij weer wat voor hen betekenen.

Het jaar 2018 is geëvalueerd, het was soms moeilijk, veel leermomenten en soms Afrikaanse chaos, maar in 2019 gaan ze weer! Yes! Binnenkort gaat stichting Kinderhulp Gambia weer met Nederlandse orthopeden richting Gambia. Deze orthopeden zullen kinderen met een orthopedische beperking opereren met als doel; zicht op een betere toekomst. Cazander Medical helpt ook dit jaar weer! Wij zullen 200 K-draden schenken voor deze operaties. Deze metalen pennen zorgen ervoor dat een breuk niet kan verschuiven nadat deze tijdens de operatie is gezet.

Wij hopen dat de stichting hiermee veel arme Afrikaanse kindjes kunnen helpen, want ook zij verdienen een mooie toekomst!

Stichting Kinderhulp Gambia, heel veel succes tijdens jullie missie!

Hulp nodig?

Stuur direct een mail naar ons klantenteam via het e-mailadres info@cazandermedical.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op het telefoonnummer +31 187 470 666