LUMC omarmt provi-DOCK

Geschreven door: Rosalie Breen-Visser

Op 17 oktober 2018, geplaatst in #nieuws

Onlangs heeft Cazander Medical B.V. een aantal provi-DOCK’s geleverd voor de OK-afdeling van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). Men is hier zeer enthousiast over de speciale docking cart voor intraklinisch patiëntentransport van Provita.

Veilig, snel en gemakkelijk
Tijdens nood- en patiëntentransport waarbij alles snel moet verlopen, is de veiligheid van de patiënt en een goede werking van de meegedragen apparatuur van levensbelang. Een volledig functionerende en uitgeruste docking cart is voor het LUMC de oplossing voor deze uitdaging. De medische apparatuur die de patiënt nodig heeft, wordt eenvoudig en veilig op de docking cart geplaatst.

Raymond van den Nouland, Anesthesie LUMC: “Doordat de apparatuur op een overzichtelijke manier op de cart geplaatst wordt, heeft het verplegend personeel beter zicht op de patiënt. Door de minimale behandelonderbreking wordt het transportrisico voor de patiënt geminimaliseerd. Het transport verloopt snel en soepel en komt hiermee de inzetcapaciteit van ons verplegend personeel ten goede.”

Hebt u interesse in de provi-DOCK en wilt u hierover meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31 187 470 666.

Hulp nodig?

Stuur direct een mail naar ons klantenteam via het e-mailadres info@cazandermedical.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op het telefoonnummer +31 187 470 666