Nieuwe hoog-laag tafels voor CSA Bovenij Ziekenhuis

Geschreven door: Sophie Cazander

Op 4 januari 2018, geplaatst in #nieuws

Onlangs heeft Cazander Medical B.V. nieuwe hoog-laag tafels geleverd voor de Centrale Sterilisatie Afdeling van het Bovenij Ziekenhuis in Amsterdam. De tafels van het merk Hupfer zijn op maat gemaakt en voorzien van een geïntegreerde prullenbak. Hierdoor zijn de tafels extra gebruiksvriendelijk; afval kan op deze manier eenvoudig in de prullenbak worden geschoven.

“Met mijn lengte van 1,54m is het fijn dat de tafels in hoogte verstelbaar zijn” vertelt Xandra Cohen, Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen van het Bovenij Ziekenhuis. “En door de aanwezigheid van de prullenbakjes ligt er nu veel minder rommel op de tafels. Dit scheelt een hoop ergernis bij mij en mijn collega’s, want de tafels zijn nu na ieder gebruik netjes leeg. We hoeven hierdoor niet langer elkaars rommel op te ruimen.”

Hebt u interesse in soortgelijke hoog-laag tafels, aangepast op uw wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31 187 470 666.

hoog-laag tafels Bovenij Ziekenhuis

hoog-laag tafels Bovenij Ziekenhuis

Hulp nodig?

Stuur direct een mail naar ons klantenteam via het e-mailadres info@cazandermedical.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op het telefoonnummer +31 187 470 666