Nieuwe werktafels CSA Admiraal de Ruyter Ziekenhuis Goes

Geschreven door: Sophie Cazander

Op 5 maart 2018, geplaatst in #nieuws

Onlangs heeft Cazander Medical B.V. nieuwe sealtafels, inpaktafels en werktafels geleverd voor de Centrale Sterilisatie Afdeling van het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis in Goes. Het ziekenhuis heeft de CSA compleet vernieuwd.

Hollands maatwerk
De tafels zijn door ons op maat gemaakt voor het ADRZ. De onderstellen zijn gemaakt van hoogwaardig RVS en de bovenbladen van Marlan. Dit laatste is een materiaal dat gemaakt wordt met polyesterhars. Hierdoor is het oppervlak zeer hard, waardoor de tafels makkelijk geschuurd kunnen worden. Eventuele reparaties kunnen naadloos en zo goed als onzichtbaar uitgevoerd worden. Daarnaast is Marlan chemisch resistenter dan bijvoorbeeld Corian. Het is een volledig Nederlands product met hoofdzakelijk in Nederland vervaardigde en bewerkte grondstoffen. De onderbladen van de tafels zijn vervaardigd uit Trespa.

Ideale werkomgeving

De meeste tafels zijn elektrisch hoog-laag verstelbaar. Eén van de tafels is compleet custom made aan de wand gebouwd, rondom een pilaar. Sjors van de Poel, projectleider Admiraal De Ruyter Ziekenhuis, is zeer tevreden met het eindresultaat: “Cazander Medical heeft met al haar ervaring in deze producten het ADRZ kunnen inspireren en ondersteunen in de engineering. Dit heeft geresulteerd in tafels die volledig zijn ingericht op onze werkprocessen. Doordat de bekabeling is weggewerkt en de kleur van de tafelbladen volledig naar onze wensen is uitgevoerd, is het een mooie en fijne werkomgeving geworden voor ons!”

Hebt u interesse in soortgelijke werktafels, aangepast op uw wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31 187 470 666.

CSA ADRZ

Hulp nodig?

Stuur direct een mail naar ons klantenteam via het e-mailadres info@cazandermedical.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op het telefoonnummer +31 187 470 666