Vacature accountmanager regio Noord

Geschreven door: Ellen Cazander

Op 15 november 2018, geplaatst in #vacature

Cazander Medical in Middelharnis is gespecialiseerd in medische oplossingen en richt zich binnen het ziekenhuis op o.a. Orthopedie, C.S.A., O.K., K.N.O. en vele andere afdelingen. Zij hebben het alleenrecht om de (Duitse) producten van o.a. het merk Hupfer, Komet Medical en Optiplan te vertegenwoordigen.

Cazander Medical is leverancier van medische hulpmiddelen en medische investeringsartikelen. Zij leveren zowel verbruiksproducten zoals zaagbladen, boren, frezen, custom made packs en disposable hoezen als investeringsgoederen zoals opslagsystemen, transportmiddelen en instrumententafels. Tevens levert onze opdrachtgever producten voor grootkeukens via wederverkopers zoals stellingen, regaalwagens, uitschepwagens, transportbanden en afruimwagens van fabricaat Hupfer.

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een:

ACCOUNTMANAGER regio Noord (fulltime)

buitendienst –  HBO

Functieomschrijving

Je hebt te maken met een grote diversiteit aan producten variërend van investeringsgoederen tot verbruiksartikelen die rechtstreeks aan klanten in de medische wereld verkocht worden. Je genereert omzet door relatiemanagement en het werven van nieuwe klanten middels koude acquisitie. Het aanbevelen van nieuwe producten en het plannen en door-ontwikkelen van kansen in de markt is geen probleem waardoor upselling en cross-selling gerealiseerd wordt. Daarnaast geef je presentaties en doe je productvoorstellingen rekening houdend met de wensen en eisen van de klant.

Op maandagen werk je op kantoor in Middelharnis waar je afspraken probeert te plannen en je administratie opvolgt voor een correcte afhandeling van het gehele verkoopproces. Denk hierbij aan het opvolgen van offertes, het afhandelen van contracten en het beantwoorden van aanvragen via de e-mail.

Als accountmanager word je gestuurd op resultaat, vooraf wordt een omzet bepaald waar je het hele jaar de focus op legt om dit te realiseren.

Je bent verantwoordelijk voor de regio Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland, Overijssel en delen van Noord-Holland en Gelderland.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde commerciële HBO-opleiding en bent (bij voorkeur) woonachtig in de omgeving van Utrecht.

 Persoonskenmerken

Je hebt een klantvriendelijke en dienstverlenende houding en stelt je op als professioneel betrokken binnen onze organisatie. Als collega heb je een samenwerkingsgerichte instelling, maar je kunt zaken ook goed zelfstandig oppakken en afhandelen. Je hebt een nauwkeurige en gestructureerde manier van werken waardoor je zaken op orde zijn. Je hecht waarde aan het leveren van kwaliteit en houdt het commerciële belang van de organisatie in oog bij de uitvoering van je werkzaamheden.

Netwerken zit in je genen, je komt communicatief sterk over en je focus ligt op commerciele kansen met sales als uitgangspunt!

Interesse

Mocht je interesse hebben in deze functie en voldoen aan de gestelde eisen, reageer dan zo spoedig mogelijk door je CV en motivatiebrief te mailen naar stefan@cazandermedical.nl.

Hulp nodig?

Stuur direct een mail naar ons klantenteam via het e-mailadres info@cazandermedical.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op het telefoonnummer +31 187 470 666