Veilig intraklinisch patiënten transport dankzij provi-DOCK

Geschreven door: Sophie Cazander

Op 7 februari 2018, geplaatst in #nieuws

Patiënten verplaatsen binnen een ziekenhuis is een uitdagende taak. Tijdens nood- en patiëntentransport waarbij alles snel moet verlopen, is de veiligheid van de patiënt en een goede werking van de meegedragen apparatuur van levensbelang. Cazander Medical levert nu een volledig functionerende en uitgeruste docking cart van het merk Provita. De provi-DOCK is de oplossing voor deze uitdaging.

provi-DOCK Provita

De medische apparatuur die de patiënt nodig heeft, wordt eenvoudig en veilig op de docking cart geplaatst. Doordat de apparatuur op een overzichtelijke manier op de cart geplaatst wordt, heeft het verplegend personeel beter zicht op de patiënt. Door de minimale behandelonderbreking wordt het transportrisico voor de patiënt geminimaliseerd. Het transport verloopt snel en soepel en komt hiermee de inzetcapaciteit van het verplegend personeel ten goede.

De provi-DOCK is er in 3 maten, zodat deze altijd passend is voor uw bedden en patiënten. De opbouw van de docking cart is maatwerk; door de uitbreiding met diverse accessoires kunnen we de cart volledig afstemmen op uw wensen.

Wilt u meer informatie over de provi-DOCK of wilt u graag een afspraak maken met één van onze accountmanagers voor een advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31 187 47 06 66.

Hulp nodig?

Stuur direct een mail naar ons klantenteam via het e-mailadres info@cazandermedical.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op het telefoonnummer +31 187 470 666