Centrale Sterilisatie Afdeling

Productcategorie Entrhal Sealer EM 24 KCS / 40 KCS

Cazander Medical biedt voor de CSA een totaalprogramma uitgezonderd de wasmachines en autoclaven. Het proces start bij het reinigen en desinfecteren, hier bieden wij roestvrijstalen reinigingsmeubels die naar wens ingericht kunnen worden met bijvoorbeeld een automatische spoelbak en ultrasoon reiniger. Bij de inpakruimte zijn tafels benodigd die wij leveren van het fabricaat Hupfer, denk hierbij aan inpaktafels, sealtafels, sorteertafels, etc. Bij sterilisatie kan gebruik gemaakt worden van Hupfer belaadwagens die ook geïntegreerd kunnen worden met het kar-in-kar-systeem. Na sterilisatie komt de opslag waar wij een breed assortiment stellingen kunnen leveren. Het nieuwste product hierbij is onze verrijdbare stellingen waar u veel ruimte mee kunt besparen. Transport en distributie is ook een belangrijk aspect op een CSA, hierbij kunnen wij van betekenis zijn met onze open- en gesloten transportwagens.

Op een Centrale Sterilisatie Afdeling worden instrumenten en medische apparatuur gereinigd en gesteriliseerd. Voordat deze instrumenten gesteriliseerd kunnen worden, moeten deze eerst ontsmet en gereinigd worden. De reiniging kan handmatig of mechanisch door middel van een ultrasoon reiniger of door middel van een instrumentenwasmachine.

Hulp nodig?

Stuur direct een mail naar ons klantenteam via het e-mailadres info@cazandermedical.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op het telefoonnummer +31 187 470 666