Dialyse

Productcategorie Transparante pleisters

Bij een dialysebehandeling worden vaak custom-made disposable sets gebruikt bij bijvoorbeeld het aan- en afsluiten van een shunt of katheter. Ieder ziekenhuis kan zelf bepalen wat er in deze set samengesteld dient te worden. Enkele voordelen van deze custom-made sets is dat men protocollair te werk gaat en dat alles aanwezig is in één set, waardoor extra handelingen overbodig worden. Een custom-made set is voordeliger dan wanneer alle spullen los gebruikt worden. Enkele voorbeelden van wat er in een disposable set kan zitten; gazen 5 x 5 cm, gazen 10 x 10 cm, fixatiepleisters, steriele velden, veilige naalden en 2- of 3-part trays.

Op een Dialyse-afdeling binnen een ziekenhuis worden verschillende vormen van nierfunctievervangende behandelingen uitgevoerd. De Dialyse-afdeling is een poliklinische afdeling. Na de behandeling gaat de patiënt dezelfde dag weer naar huis of als men al in het ziekenhuis was opgenomen, naar de verpleegafdeling. Op een Dialyse-afdeling werken neurologen (artsen), gespecialiseerde dialyse-verpleegkundigen, medisch maatschappelijk werkers, nurse practitioners en diëtisten om gezamenlijk de beste zorg te bieden.

Hulp nodig?

Stuur direct een mail naar ons klantenteam via het e-mailadres info@cazandermedical.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op het telefoonnummer +31 187 470 666