Operatiekamer

Productcategorie opFIX

De operatiekamer of het OK-centrum is een afdeling waar wij grotendeels actief zijn. Enerzijds kunnen wij hier onze verbruiksartikelen leveren (bijvoorbeeld zaagbladen voor Orthopedie, Cardiochirurgie, Traumatologie, frezen voor KNO en Neurochirurgie) en anderzijds bieden wij op deze afdeling een breed assortiment rollend materieel en diverse investeringsartikelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan anesthesiewagens, gesloten en open transportwagens, stellingen en diverse accessoires voor transportwagens. Naast rollend materieel bieden wij ook een aantal specifieke artikelen die tijdens een operatie gebruikt worden. Denk hierbij aan een high speed boorsysteem dat ingezet kan worden bij KNO en Neurochirurgische ingrepen en implantaten voor hand- en voetchirurgie.

De Operatiekamer is de plaats waar patiënten geopereerd worden. Vaak is het de aanduiding van het gebied in een ziekenhuis waar behalve operatiekamers ook een ruimte is om patiënten bij aankomst op te vangen en een ruimte waar de patiënten na de operatie herstellen. Als het om een ruimere aanduiding gaat, dan spreekt men over een operatiekamercomplex of OK-centrum.

Hulp nodig?

Stuur direct een mail naar ons klantenteam via het e-mailadres info@cazandermedical.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op het telefoonnummer +31 187 470 666