Orthopedie

Productcategorie Mobilyzer Excellent

Binnen de orthopedie zijn wij zeer actief op het gebied van verbruiksartikelen die in de operatiekamer gebruikt worden. Zo leveren wij zaagbladen, spiraalboren, k-draden en shaverblades voor iedere gewenste aandrijving. Daarnaast bieden wij een uniek intra medullair implantaatsysteem voor hand- en voetchirurgie. Het grote voordeel van dit systeem is dat het veel compressie genereert en geen soft tissue schade veroorzaakt. Een ander product uit ons assortiment is de disposable bloedleegteband van HemaClear waarmee een superieure bloedleegte gerealiseerd wordt.

Orthopedie is een medisch specialisme dat zich bezighoudt met de behandeling van afwijkingen en ziekten van het steun- en bewegingsapparaat. Dit bestaat uit botten, gewrichten, spieren, pezen en (gewrichts-) banden. Tot het terrein van de orthopedisch chirurg behoren onder andere aangeboren afwijkingen van het steun- en bewegingsapparaat, fracturen van gewrichten en botten, standafwijkingen van gewrichten, platvoeten en ziekten aan de handen en gewrichtsafwijkingen en slijtage. Orthopedisch chirurgen zijn vandaag de dag vaak gespecialiseerd tot een bepaald vakgebied. Zo zijn sommigen gespecialiseerd in schouderproblemen, terwijl anderen zich hebben toegelegd op heup-, knie-, voet/enkel- of rugklachten. De meest uitgevoerde chirurgische ingrepen zijn de kijkoperatie van de knie, de totale knieprothese en de totale heupprothese.

Hulp nodig?

Stuur direct een mail naar ons klantenteam via het e-mailadres info@cazandermedical.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op het telefoonnummer +31 187 470 666