Optiplan

Productcategorie Accessoires

Het familiebedrijf Optiplan GmbH is gevestigd in het Duitse Düsseldorf. Sinds 1963, al meer dan 50 jaar, houden ze zich bezig met oplossingen voor zorginstellingen op het gebied van het organiseren van de dagelijkse werkzaamheden. Nog steeds zijn ze zeer bedreven in custom made formulieren welke dagelijks in diverse zorginstellingen ingevuld moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan formulieren voor patiëntendossiers en ordnermappen voor de dagelijkse routine.

In 2005 zijn wij begonnen met de verkoop van de modulaire transportwagens van Optiplan welke geschikt zijn voor iedere gewenste afdeling in ziekenhuizen of privé klinieken. Denk bijvoorbeeld aan verbandwagens, verpleegwagens, infuuswagens, crashwagens, anesthesiewagens, poliwagens, prikwagens en babywagens. Het grote voordeel van deze modulaire wagens is dat ze naar wens ingedeeld kunnen worden, zo kunt u bijvoorbeeld zelf bepalen hoeveel lades de wagen moet hebben, welke accessoires erop moeten komen en welke kleur de wagen heeft.

Bekijk hier de website van Optiplan.

Hulp nodig?

Stuur direct een mail naar ons klantenteam via het e-mailadres info@cazandermedical.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op het telefoonnummer +31 187 470 666