Missie & Visie

Cazander Medical richt zich binnen de gezondheidszorg op de Nederlandse en Belgische ziekenhuizen, verzorgingsinstellingen en privéklinieken. Het productenpakket bestaat uit een gevarieerd assortiment van investeringsartikelen en verbruiksartikelen. Cazander Medical is een totaalleverancier voor u als inkopende partij. Dit complete productenpakket wordt gerealiseerd door exclusieve contracten met toeleveranciers in binnenland en buitenland. Met name Duitse leveranciers geven ons een meerwaarde door de kwaliteit die ze te bieden hebben.

De normen en waarden van Cazander Medical zijn gebaseerd op integriteit, professionaliteit, servicegerichtheid, transparantie en partnerschap. Eerlijkheid duurt het langst. Professionaliteit laat zien dat onze vakbekwame mensen in een prettige en constante setting de beste kansen hebben op de beoogde resultaten. Servicegerichtheid lijkt iets eenvoudigs, maar door snel en adequaat in te spelen op de specifieke eisen van onze gebruikers, bieden wij een optimale service. Door transparant te handelen winnen wij het vertrouwen van onze eindgebruikers. Dit resulteert in een lange klantrelatie. Partnerschap zoeken wij in de samenwerkingsverbanden die wij hebben met onze exclusieve toeleveranciers. De jarenlange leveranciersrelatie geeft ook bij onze klanten een stuk waardering en vertrouwen.

Hulp nodig?

Stuur direct een mail naar ons klantenteam via het e-mailadres info@cazandermedical.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op het telefoonnummer +31 187 470 666