Medisch meubilair.

Wij zijn een ISO-gecertificeerd leverancier van o.a. medisch meubilair en logistieke goederen aan zorginstellingen, ziekenhuizen, farmacie, tandartsen en privéklinieken.

Medisch meubilair in ons as­sor­ti­ment

Instrumententafels

Overzettafels

Werktafels

Stoelen en krukken

Afval en wasgoed trolleys

Overige inrichtingsartikelen

Medische meubelen voor diverse zorg­in­stel­lin­gen.

Cazander Medical is leverancier van hoogwaardig medisch meubilair voor interieur, logistiek en transport binnen diverse instellingen in de zorg. In ons assortiment bieden wij meubilair van diverse merken aan, waaronder Hupfer, Technicare, Score en Provita.

Wij hebben ons aanbod meubelen onderverdeeld in:

  • Instrumententafels
  • Overzettafels
  • Werktafels
  • Stoelen & krukken
  • Inrichtingsartikelen
  • Infuuspalen/mobilyzer
  • Trolleys voor wasgoed en afval

Aan welke instellingen leveren wij?

Onze verrijdbare tafels worden gebruikt op de OK, CSA, in de farmacie en op algemene zorgafdelingen. Onze krukzadels en stoelen zijn geschikt voor gebruik binnen diverse afdelingen van het ziekenhuis zoals verpleegafdelingen, OK & CSA, maar ook voor binnen uw clean room of tandartspraktijk. De inrichtingsartikelen worden ingezet op OK, CSA, Spoed, anesthesie, farmacie, dagbehandeling, algemene afdelingen in het ziekenhuis en in de woonzorg. De infuuspalen worden gebruikt voor dagbehandeling, chirurgie, oncologie, fysio, MDL en in het algemeen binnen woonzorgcentra en het ziekenhuis. Wij bieden de perfecte loophulp, rollator en infuuspaal in één; de Mobilyzer van onze partner Technicare.

Op de Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) en OK van een ziekenhuis verzorgen zijn wij met name het medisch transport op het gebied van sterilisatie en logistiek, zoals RVS paktafels, instrumententafels en transportkarren. Ook roestvrijstalen draadmanden, draadkorven en netten voor het steriliseren behoren tot de standaard inventaris op de CSA.

Aan farmaceutische bedrijven leveren wij bijvoorbeeld inpaktafels en stellingen van aluminium, kunststof of roestvrijstaal. Een verpleeghuis of verzorgingstehuis neemt voornamelijk medicijnwagens, serveerwagens en medische meubelen af voor de inrichting van opslagruimtes. In de tandheelkunde en orthodontie worden met name onze medische trolleys gebruikt.

Advies nodig?

Onze specialisten adviseren u graag over het juiste product voor uw zorgorganisatie.
Klantenservice Cazander Medical - Thomas

Zoeken.