Medisch meubilair.

Wij zijn een ISO-gecertificeerd leverancier van o.a. medisch meubilair en logistieke goederen aan zorginstellingen, ziekenhuizen, farmacie, tandartsen en privéklinieken.

Medisch meubilair in ons as­sor­ti­ment

Instrumententafels

Overzettafels

Werktafels

Stoelen en krukken

Infuuspalen & Mobilyzer

Afval en wasgoed trolleys

Hoog­waar­di­ge kwaliteit op het gebied van medisch meubilair.

In de gezondheidszorg speelt meubilair en met name het materiaal een cruciale rol bij het waarborgen van hygiëne, efficiëntie en ergonomie. Cazander Medical onderscheidt zich op dit gebied door betrouwbaar, duurzaam en hoogwaardig medisch meubilair van roestvrij staal te leveren. Deze producten zijn ontworpen om aan de hoge eisen en specifieke behoeften van zorginstellingen te voldoen.

Met een breed aanbod medisch meubilair, waaronder instrumententafels, overzettafels, werktafels, stoelen, krukken en meer, willen wij de gezondheidszorg ondersteunen met producten die vele jaren mee gaan.

Instrumententafels; een hygiënische basis voor medische precisie

Instrumententafels bieden een stabiel en hygiënisch oppervlak waar medische professionals jarenlang mee kunnen werken. De instrumententafels, verkrijgbaar van merken als Hupfer en ons eigen label, zijn vervaardigd uit roestvrij staal, wat hygiënisch gebruik en eenvoudige reiniging garandeert. De tafels zijn zowel verrijdbaar, als in hoogte verstelbaar te bestellen. Ook is maatwerk mogelijk om aan specifieke behoeften te voldoen.

Wij bieden diverse mogelijkheden voor instrumententafels. Zo zijn er modellen met vaste of afneembare tafelbladen en zonder werkblad, om bakken in te hangen. Alle tafels zijn ontworpen met ergonomie in gedachten, waardoor de dagelijkse taken in ziekenhuizen en zorginstellingen worden vereenvoudigd en zo min mogelijk belasten.

De hoogwaardige kwaliteit komt tot uiting in de naadloze afwerking van roestvrij staal, dat voldoet aan de strenge normen voor hygiëne in de zorg. De braamvrije, gepolijste randen bieden veiligheid tijdens gebruik.

Maatwerk is ook een optie, waarbij Cazander Medical op maat gemaakte instrumententafels aanbiedt die zijn afgestemd op specifieke vereisten.

Overzettafels; om patiëntenzorg te vergemakkelijken tijdens operatie of onderzoek

Onze overzettafels spelen een cruciale rol in de gezondheidszorg, vooral in operatiekamers waar precisie en veiligheid voorop staan. Cazander Medical biedt een assortiment overtafels die zijn ontworpen om over de patiënt heen te schuiven tijdens operaties en onderzoek. Deze tafels voldoen aan de strenge eisen van operatiekamers op het gebied van kwaliteit, hygiëne en functionaliteit.

Het assortiment omvat overzettafels met in hoogte verstelbare frames, afneembare en draaibare bladen, opklapbare werkbladen en ook tafels zonder tafelbladen voor het inhangen van bakken. Er zijn diverse opties beschikbaar om ervoor te zorgen dat deze tafels naadloos kunnen worden geïntegreerd in de unieke behoeften van elke zorginstelling.

Werktafels; ter ondersteuning van efficiëntie en ergonomie

Efficiëntie en ergonomie zijn essentieel in de gezondheidszorg en de werktafels van Cazander Medical voldoen op beide fronten. Onze werktafels worden gebruikt als inpaktafel, samensteltafel, laminaattafel, opdektafel, controletafel of sealtafel.

De tafels zijn voorzien van roestvrijstalen tafelonderstellen en robuuste, gemakkelijk schoon te maken tafelbladen, waardoor een steriele werkomgeving wordt gegarandeerd.

Maatwerk staat centraal, met opties voor in hoogte verstelbare poten en wielen. Bovendien bieden wij verschillende configuraties, zoals draadrekken, sleufplanken of gesloten planken, voor extra flexibiliteit binnen uw organisatie.

Met een elektro-hydraulische hoogteverstelling als extra optie kunnen zorgmedewerkers de werkhoogte aanpassen voor maximaal comfort en efficiëntie. Door de krachtige elektromotor ónder het werkblad te integreren, garanderen wij een opgeruimde werkplek.

Medische stoelen en krukken; voor comfort en functionaliteit

Comfort en functionaliteit zijn essentieel bij zitmeubels voor de gezondheidszorg. Wij bieden een assortiment krukzadels en stoelen die geschikt zijn voor verschillende ziekenhuisafdelingen. Deze zitopties zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van cleanrooms en zorgen voor stofvrije omgevingen.

Naast zitmeubilair levert Cazander Medical ook arm- en beensteunen, waardoor het comfort en de ondersteuning van de patiënt tijdens procedures en herstel wordt vergroot.

Medische trolleys, opstapjes en infuuspalen voor de gezondheidszorg

Ons assortiment gaat verder dan tafels en stoelen en biedt ook inrichtingsartikelen aan, zoals opstapbankjes en schopemmers voor in operatiekamers.

Verder hebben wij een reeks karren en houders voor wasgoed en afval in het assortiment, verkrijgbaar in roestvrijstalen en kunststof varianten. Deze trolleys zijn ontworpen om het transport van schone of vuile was binnen ziekenhuizen en zorginstellingen te stroomlijnen.

Ook bieden wij innovatieve oplossingen zoals de Mobilyzer, een loophulpmiddel en infuuspaal gecombineerd. De Mobilyzer, ontwikkeld in samenwerking met Technicare, helpt bij een snellere mobiliteit van patiënten, met extra accessoires voor het huisvesten van pompen en zuurstoftanks.

Medisch meubilair voor diverse gezondheidszorginstellingen

Ons medisch meubilair wordt gebruikt in verschillende zorginstellingen, waarmee de zorg naar een hoger niveau wordt getild. Zo worden de tafels ingezet in operatiekamers, centrale sterilisatieafdelingen, apotheken en algemene zorgafdelingen. De medische krukzadels en stoelen zijn geschikt voor verpleegafdelingen, operatiekamers, cleanrooms, tandartspraktijken en dierenklinieken.

De overige inrichtingsartikelen worden gebruikt in operatiekamers, CSA, spoedeisende hulp, anesthesie, apotheek, dagopvang, algemene ziekenhuisafdelingen en woonzorginstellingen. Dit brede aanbod van hoogwaardig medisch meubilair maakt ons een vertrouwde partner voor uiteenlopende zorginstellingen in de Benelux.

Advies nodig?

Onze specialisten adviseren u graag over het juiste product voor uw zorgorganisatie.
Klantenservice Cazander Medical - Thomas

Zoeken.