Medische trolleys.

Voor op verschillende afdelingen van ziekenhuizen en andere zorginstellingen bieden wij een uitgebreid assortiment medische trolleys aan.

Medische trolleys in ons as­sor­ti­ment

Ladewagens

Accessoires ladewagens

Voorraadwagens

Trolleys voor iedere zorg­in­stel­ling.

Ladewagens

We hebben een groot assortiment ladewagens in ons assortiment. De trolleys van Optiplan zijn vandaag de dag in veel Nederlandse ziekenhuizen te vinden, op o.a. de SEH, OK en afdeling voor anesthesie/sedatie. Wij leveren diverse ladewagens, zoals verbandwagens, medicijnwagens, spoedwagens (SEH), anesthesiewagens, sedatiewagens, prikkarren en OK-wagens. Er zijn modellen met vaste lades en wagens met losse, modulaire bakken. Ook zijn er opties voor een kleiner budget.

De robuuste karren zijn niet alleen geliefd in ziekenhuizen, maar ook in zorginstellingen zoals verzorgingstehuizen en verpleeghuizen. Ook tandartsen, dierenartsen, privéklinieken en farmaceutische instellingen maken gebruik van onze ladewagens.

Accessoires ladewagens

De wagens kunnen worden uitgebreid met diverse accessoires, zoals een stootrand, een plateau voor de laptop, een afvalbak, houders voor handschoenen, infuus, naaldenbox, zeeppompjes of alcohol. Er is een hele reeks aan kleuren mogelijk voor de aluminium onderdelen en wist u dat de wagen bestickerd kan worden met een tekst naar wens? Bijvoorbeeld met de tekst Verbandwagen, SEH of IC, zodat het altijd duidelijk is voor welke afdeling de wagen is bedoeld. Daarnaast kunnen de handgrepen ook in meerdere verschillende kleuren worden uitgevoerd, bijvoorbeeld als deze extra vrolijk moet zijn voor de kinderafdeling.

Voorraadwagens

Verder leveren wij een grote verscheidenheid aan medische karren voor de opslag van materialen. Wagens met een rolluik of deur, in een hoge of lage uitvoering, met zowel draagwanden om bakken in te hangen als met platen om manden en bakken in te schuiven; alles is mogelijk!

Advies nodig?

Onze specialisten adviseren u graag over het juiste product voor uw zorgorganisatie.
Klantenservice Cazander Medical - Ruben

Zoeken.