En­do­sco­pie.

Binnen ons pakket Endoscopie kunt u een groot scala aan disposables en andere medische artikelen vinden, voor zowel reiniging als transport van endoscopen.

Producten voor En­do­sco­pie

Reinigingsborstels

Hoezen voor transport

Bescherming endoscooplens

Ventielen

Bite blocks

Ons aanbod voor de afdeling En­do­sco­pie.

Voor op de afdeling Endoscopie, bieden wij een ruim assortiment disposables en beschermende middelen aan voor endoscopie. Denk hierbij aan onze speciale hoezen met smiley, die duidelijk aangeven of de scoop schoon of vuil is.

Van opslag en transport tot het reinigen na gebruik van de endoscoop, wij denken met u mee en kunnen de juiste producten leveren die nodig zijn om de endoscoop te reinigen en vervoeren.

Om de endoscopen te vervoeren leveren wij karren waar de endoscoop goed in past. Voor de bescherming van de endoscooplens tijdens transport, hebben wij diverse tipbeschermers in het programma. Op zoek naar het beste reinigingsresultaat voor uw endoscoop? Bekijk dan de verschillende reinigingsborstels, ook wel ragers genoemd. Wij hebben de standaard ragers in het assortiment, maar ook ragers met dubbele borstels en ragers met kattenstaart voor optimale reiniging.

Staat er niet tussen wat u zoekt? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen veel producten geheel op maat laten fabriceren, zodat uw bestelling perfect op uw wensen aansluit.

 

Advies nodig?

Onze specialisten adviseren u graag over het juiste product voor uw zorgorganisatie.
Klantenservice Cazander Medical - Sophie

Zoeken.