Trans­port­wa­gens.

Roestvrijstalen transportwagens en kar-in-karsystemen voor de logistiek van steriele goederen. Gebruiksvriendelijk en geschikt voor was- en sterilisatiesystemen.

 

Trans­port­wa­gens in ons as­sor­ti­ment

Gesloten wagens

Open wagens

Serveerwagens

Hakenwagens

Accessoires hakenwagens

Algemene wagens

Hygiëne staat op nummer 1.

Onze transportwagens en accessoires worden vervaardigd uit RVS 3.04. Dit is een hoge kwaliteitsnorm voor roestvrij staal, zodat er zoveel mogelijk roestvorming wordt tegengegaan. De randen zijn glad en netjes afgewerkt, zodat men zich niet kan openhalen aan de wagens.

Trans­port­wa­gens voor diverse zorg­af­de­lin­gen.

De transportwagens voor open containers en steriele goederen van HUPFER worden enerzijds gebruikt bij onderzoek en functionele gebieden zoals endoscopie, röntgenfoto’s of radiologie.

Anderzijds is het, vanuit hygiënisch oogpunt, mogelijk om de goederen in open wagens te vervoeren, zoals bijvoorbeeld naar de operatiekamer, sterilisatie of de IC.

Of het nu gaat om steriele goederencontainers, steriele draadmanden of verpakte kleine onderdelen die moeten worden vervoerd of tijdelijk worden opgeslagen, voor elk doel bieden wij een perfect afgestemd product.

Transportwagens voor containers en sterielgoed

Cazander Medical is gespecialiseerd in steriele logistiek. Onze RVS transportwagens voldoen aan de maximale eisen en bieden de beste hantering voor een veilig gebruik in de verzorging en (afval-)verwerking van steriele goederen.

Naast wagens voor container- en steriele goederentransport bieden wij een zeer uitgebreid assortiment productaccessoires en technisch creatieve detailoplossingen, voor soepele werkprocessen.

Ook heeft HUPFER individuele wagens voor zowel onbemande transportsystemen (AGV) als automatisch wagentransport (AWT), voor bijvoorbeeld het transport van wasgoed of medicijnen.

Hygiënisch transport

Al onze roestvrijstalen wagens en bijbehorende accessoires zijn geschikt voor was- en sterilisatiesystemen, dus maximale hygiëne gegarandeerd. De karren en wagens voor aan- en afvoer van steriele goederen voldoen aan alle eisen met betrekking tot de hoogste hygiënenormen.

Niet de losse componenten, maar het complete systeem garandeert een gesloten procesketen. Alle producten zijn speciaal afgestemd op de individuele logistieke functies, zoals:

  • Sorteren
  • Verpakken
  • Inrichten
  • Transporteren
  • Opslaan
  • Distribueren

Met de producten van HUPFER heeft u uw procesketen voor steriele logistiek dus volledig onder controle!

Veilige logistiek

Alle gesloten container- en steriele goederentransportwagens van het merk HUPFER zijn probleemloos aan elkaar te koppelen door middel van speciale koppelingen en dissels. Op die manier kunnen de meerdere transportwagens veilig vervoerd worden.

Ergonomische opties

De transportkarren zijn uitgerust met ergonomische details, zoals de duwbeugels die precies zijn afgestemd op dit transportsysteem. Ook zijn de meeste wagens in verschillende hoogtes verkrijgbaar. Hiermee vereenvoudigen de wagens het werk en ontlasten ze het personeel.

Verder zijn de wagens uit te breiden met diverse opties die de gebruiksvriendelijkheid verhogen.

Transportwagens op maat

Wij houden rekening met het budget en vereisten en leveren transportkarren altijd op maat, naar de wens van de klant!

Advies nodig?

Onze specialisten adviseren u graag over het juiste product voor uw zorgorganisatie.
Klantenservice Cazander Medical - Stephan

Zoeken.