Projecten.

Cazander Medical levert logistieke oplossingen, medisch meubilair en verbruiksgoederen aan zorginstellingen. Hieronder een aantal projecten waarbij wij de inrichting van een ziekenhuis, afdeling, opslagruimte of operatiekamer hebben verzorgd.

Isala zie­ken­huis, Meppel.

Wij waren een dagje naar het Isala ziekenhuis in Meppel, om de steriele ruimte te fotograferen die door ons is ingericht. Heel fijn om te horen dat men zo onder de indruk is van de kwaliteit en degelijkheid van onze producten.

“Ik loop elke dag met plezier deze ruimte binnen”, aldus Henk Wind, operationeel leidinggevende op de OK.

ZorgSaam, Terneuzen.

Onlangs hebben wij een verhuizing verzorgd voor het ziekenhuis ZorgSaam in Terneuzen in verband met een verbouwing van het OK complex en de CSA.

Van het opstellen van een verhuisplan en tekeningen voor de indeling, tot het leveren van producten en ter plaatse monteren, de gehele verhuizing werd door Cazander Medical verzorgd.

Cazander-Medical-project-medische inrichting-Zorgsaam-interview

Interview.

Naar aanleiding van een recent geleverd project hadden wij een filmdag in een Zeeuws ziekenhuis. Zie hier het eindresultaat!

MST zie­ken­huis, Enschede.

In samenwerking met MMM Group Benelux, heeft Cazander Medical het kar in kar systeem van Hupfer mogen leveren aan het MST ziekenhuis in Enschede.

Doordat de uitneembare binnenwagens in zijn volledigheid door de autoclaaf gaan, verhoogt dit de efficiëntie en ergonomie.

AZ Klina, Bras­schaat (BE).

Onlangs hebben wij in samenwerking met AZ Klina de herinrichting van de steriele berging mogen voorzien. Na overleg zijn we met het advies gekomen om voor de verrijdbare stellingen te gaan van Hupfer.

Wat anderen zeggen over ons .

“Heel fijn bedrijf, dat de begeleiding van onze inrichting van het steriele magazijn uitstekend heeft verzorgd van a tot z.”
“Zeer tevreden! Doordat de uitneembare binnenwagens in zijn volledigheid door de autoclaaf gaan, verhoogt dit de efficiëntie en ergonomie.”
“De samenwerking met Cazander Medical verliep vlot en zeer fijn, van advies tot aan de uiteindelijke oplevering.”

Corto Clinics, Ne­der­weert.

Voor Corto Clinics in Nederweert zijn wij bezig met het gefaseerd plaatsen van kasten in het steriele magazijn.

Zoeken.