Cazander Medical.

Bij Cazander Medical ligt het accent op persoonlijke aandacht en ondersteuning bij de keuze voor het juiste materiaal. We denken met u mee vanuit praktisch en financieel oogpunt. We doen ons werk met aandacht en nemen de tijd voor ieder vraagstuk binnen ons vakgebied.

Cazander Medical adviesgesprek

Onze missie.

Cazander Medical heeft als missie om de gezondheidszorg te ondersteunen door hoogwaardig medisch meubilair en logistieke opslagsystemen te implementeren binnen de zorg.

Persoonlijke service, hoogwaardige kwaliteit, innovatie en duurzaamheid op vlak van medische inrichting en logistiek zijn en blijven de belangrijkste pijlers voor Cazander Medical.

Toen en nu

Cazander Medical bestaat uit een jong, dynamisch en ambitieus team van specialisten, met gezamenlijk meer dan 75 jaar aan kennis en ervaring in het leveren van medische producten aan zorgorganisaties.

Cazander Medical werd in 2003 opgericht door Joan en Ellen Cazander, die hun taken nu stukje bij beetje overdragen aan Stephan en Sophie Cazander.

Ons team.

Stephan Cazander

Commercieel directeur

Sophie Cazander

Communicatiemanager

Maarten Franken

Inside sales & projectmanagement

Eline Verbeek

Inside sales

Joan Cazander

Management

Marieke Ponse

Inside sales

Marco Hallewas

Senior accountmanager

Julian Kroon

Inside sales

Rover Cazander

Beveiliging

Onze locatie.

Vanuit onze centraal gelegen locatie in Middelharnis werken wij samen met diverse zorgorganisaties in heel Nederland en België.

Wat anderen zeggen over ons.

“Heel fijn bedrijf, dat de begeleiding van onze inrichting van het steriele magazijn uitstekend heeft verzorgd van a tot z.”
“Zeer tevreden! Doordat de uitneembare binnenwagens in zijn volledigheid door de autoclaaf gaan, verhoogt dit de efficiëntie en ergonomie.”
“De samenwerking met Cazander Medical verliep vlot en zeer fijn, van advies tot aan de uiteindelijke oplevering.”

Advies nodig?

Onze specialisten adviseren u graag over het juiste product voor uw zorgorganisatie.
Klantenservice Cazander Medical - Sophie

Zoeken.