Onze missie.

Cazander Medical heeft als missie om de gezondheidszorg te ondersteunen. Dit willen wij doen door hoogwaardig medisch meubilair en logistieke opslagsystemen te implementeren binnen zorginstellingen.

Met gezamenlijk ruim 75 jaar aan kennis weet ons team voor ieder vraagstuk de juiste oplossing op maat te bieden. Persoonlijk advies, meedenken en transparantie naar de klant toe staat bij onze specialisten centraal.

Naast het inrichten van ziekenhuizen, farmacie en verpleeghuizen is Cazander Medical ook leverancier van medische wegwerpartikelen. Hierbij is een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding een belangrijk aandachtspunt.

Cazander-Medical-project-medische inrichting-Zorgsaam (28)

Onze visie.

Persoonlijke service, hoogwaardige kwaliteit, innovatie en duurzaamheid zijn en blijven nog steeds de belangrijkste pijlers voor de visie van Cazander Medical.

De nieuwste trends en automatiseringen met betrekking tot logistieke opslagsystemen volgen elkaar snel op. Het combineren en implementeren van nieuwe en oude technieken is dan ook één van de belangrijkste doelstellingen van Cazander Medical met betrekking tot de toekomst van het bedrijf.

Innovatie & duur­zaam­heid.

Cazander Medical wil met een ruime keuze aan disposables een totaalaanbieder zijn voor een aantal specifieke afdelingen. Daarom wordt er gekeken naar de mogelijkheden om ons assortiment verder uit te breiden voor de afdelingen OK, MDL, Endoscopie, Dialyse, Kaak, KNO en algemene verpleegafdelingen. Hierbij zal de focus naast kwaliteit en prijs de komende jaren ook op duurzaamheid liggen.

De cijfers spreken voor zich.

75+
jaar ervaring in het leveren van medische producten aan zorgorganisaties
15
gemotiveerde specialisten met specifieke kennis van diverse zorgafdelingen
10+
exclusieve en hoogwaardige merken specifiek gericht op de gezondheidszorg

Advies nodig?

Onze specialisten adviseren u graag over het juiste product voor uw zorgorganisatie.
Klantenservice Cazander Medical - Sophie

Zoeken.