Netten en manden.

Cazander Medical heeft een breed assortiment netten en manden voor medische doeleinden. Deze manden zijn ontwikkeld voor transport, opslag en sterilisatie in ziekenhuizen en zorginstellingen.

Netten en manden in ons as­sor­ti­ment

Draadmanden

Instrumentennetten

Zeef & Speciale korven

Medische netten en manden.

Draadmanden

Medische draadmanden zijn de bouwstenen voor veilig transport, opslag en sterilisatie. De RVS draadmanden zijn dan ook niet te missen in het verhaal ‘opslag en logistiek’. Door het gebruik van draadmanden minimaliseert u ook het aantal aanrakingen van uw sets, van het steriliseren tot aan de operatiekamer. Hierdoor voorkomt u mogelijke beschadigingen aan uw verpakkingsmateriaal. Wij hebben zowel ISO (600X400) als DIN (600×300) draadmanden in het assortiment, op verzoek zijn wij ook in de mogelijkheid om custom made manden te produceren. Vraag onze klantenservice naar de mogelijkheden.

Instrumentennetten

Voor het veilig transporteren van uw instrumenten, hebben wij een groot scala aan instrumentennetten die in een draadmand passen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en afmetingen zoals een hele, halve of kwart DIN. De zijwanden van de instrumentennetten zijn uitvoerbaar met geperforeerde zijwand en met valgrepen beschikbaar. De valgrepen zorgen voor het eenvoudig beetpakken van het net zonder dat u de instrumenten moet aanraken. Alle netten zijn vervaardigd uit RVS 3.04. Staat uw net er niet tussen of kunt u het niet vinden? Neem dan contact op en wij helpen u graag verder.

Zeef & Speciale korven

Naast draadmanden en instrumentennetten voeren wij ook spoelkorven, optiekkorven en speciale korven in het assortiment. De zogeheten spoelkorven zijn ter reiniging van het kleine instrumentarium. Denk hier bijvoorbeeld aan kleinere boortjes. Optiekkorven zijn langere korven, geschikt voor de transport van optieken. Deze worden in veel gevallen standaard geleverd met een blauwe fixatie in het net. Verder kunnen wij ook speciale korven leveren voor KNO boren of de Da Vinci armen. Indien gewenst kunnen wij ook korven op maat produceren voor u.

Advies nodig?

Onze specialisten adviseren u graag over het juiste product voor uw zorgorganisatie.
Klantenservice Cazander Medical - Stephan MAND

Zoeken.