Ser­veer­wa­gens.

Serveerwagen standaard

 • Met 3 of meer bladen
 • Laadvermogen: 120-150 kg
 • Roestvrij staal

Serveerwagen gesloten

 • Met vleugeldeuren
 • Laadvermogen 80-120 kg
 • Roestvrij staal

Serveerwagen verzwaard

 • Met 2 of meer bladen
 • Laadvermogen: 120-200 kg
 • Antistatische banden

Ergonomisch standaard

 • 4 zwenkwielen waarvan 2 met blokkeerrem
 • Met Ergo-greep
 • Ronde buis frame Ø 25mm

Ergonomisch verzwaard

 • Ronde buis frame Ø 25 mm
 • 4 zwenkwielen waarvan 2 met blokkeerrem
 • Zware constructie met Ergo-greep

Ser­veer­wa­gens voor iedere zorg­in­stel­ling.

Cazander Medical is leverancier van diverse roestvrijstalen wagens voor het vervoeren van medische goederen, maar ook voor het uitserveren van maaltijden en drankjes, het afruimen van tafels en het transporteren van bakken en schalen in de medische sector.

Serveerwagens van Hupfer

De RVS serveerwagens die u bij ons kunt bestellen zijn van het merk Hupfer, een toonaangevend merk op het gebied van roestvrijstalen inrichting en transport voor de medische sector.

In zorginstellingen, zoals woonzorgcentra en ziekenhuizen, worden patiënten meerdere malen per dag voorzien van maaltijden, koffie en thee. Een goede serveerwagen die voldoet aan de hoge eisen op het gebied van hygiëne en ergonomie in de zorg is daarbij onmisbaar.

Onze serveerkarren zijn niet alleen efficiënt bij het snel uitserveren van voedsel, maar ook bij het verplaatsen van al dan niet steriele spullen van de ene naar de andere afdeling in het ziekenhuis.

Elk type serveerkar in ons assortiment is uiterst hygiënisch schoon te maken. Dankzij de naadloos gelaste onderdelen zijn de wagens eenvoudig te reinigen en steriliseren. De gebogen randen van elk schap voorkomen dat vuil zich in de hoekjes ophoopt.

Deze hygiënische vormgeving, waar Hupfer om bekend staat, vereenvoudigt het onderhoud en maakt snelle reiniging en desinfectie mogelijk, waardoor het risico op besmetting wordt verminderd.

Hoogwaardig roestvrij staal

De serveertrolleys van Hupfer worden gemaakt van hoogwaardig, glad gepolijst roestvrij staal: RVS 304 (1.4301). De beste kwaliteitsafwerking, speciaal voor instellingen en afdelingen waar hoge eisen omtrent hygiëne zijn gewenst. Deze afwerking maakt de serveerkar niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook zeer duurzaam, zodat ze langdurig meegaan in veeleisende zorgomgevingen.

De diepgetrokken bodemplaten van RVS zijn gevuld met geluiddempend materiaal. Dit helpt het lawaai te verminderen en creëert een rustigere omgeving voor patiënten en personeel.

De zwenkwielen van propyleen zorgen voor een soepel en stil transport. Bovendien bieden de wielen bescherming tegen schade aan de kar of aan wanden en vloeroppervlakken. Ook een oneffen vloer is geen probleem voor deze stootwielen.

Breed assortiment serveerwagens

Hupfer biedt diverse modellen serveer- en afruimkarren om tegemoet te komen aan de uiteenlopende behoeften van verschillende zorgafdelingen.

 • Standaard serveerwagen: Dit model biedt een veelzijdige en functionele oplossing voor de algemene maaltijd- en drankenservice, maar ook om spullen te verplaatsen van A naar B, zonder deze te hoeven tillen. Om snel te kunnen werken en de inhoud gemakkelijk van de kar af te pakken en terug te zetten, is deze open variant ideaal.
 • Verzwaarde serveerwagens: ontworpen met extra gewicht in het onderstel voor verbeterde stabiliteit en belastbaarheid. Deze trolley is ideaal voor het vervoeren van zware lasten, zoals zware manden en bakken of zwaardere dienbladen met meerdere maaltijden tegelijk. Bij zwaardere belading gaat deze kar langer mee dan de wagens met een standaard onderstel.
 • Gesloten serveerwagen: Met afsluitbare deuren en compartimenten zorgt deze trolley voor een veilige opslag en transport van items die bescherming of temperatuurbeheersing nodig hebben of van goederen die uit het zicht van anderen moeten blijven.
 • Ergonomische serveerwagens: Dit model heeft de ideale hoogte tussen de bladen in en een ergonomisch geoptimaliseerde duwstang/schuifbeugel tot maximaal 1265 mm hoogte en kan zowel horizontaal als verticaal worden gebruikt. Dankzij deze uitbreidingen voldoet de wagen aan de ergonomische behoeften van verschillende gebruikers. Ook wordt het comfort bevorderd en het risico op overbelasting of letsel wordt verminderd. Het in- en uitladen en bedienen wordt met dit type serveerwagen minder snel vermoeiend.
 • Ergonomische en verzwaarde serveerwagen: deze trolley combineert de voordelen van zowel een ergonomisch ontwerp als extra gewicht en biedt optimale functionaliteit en stabiliteit, vooral voor taken met zwaardere lasten.

Onze serveer- en afruimwagens worden volledig gelast geleverd, dus zelfmontage is niet nodig. De serveerkar is direct klaar voor gebruik. Wij leveren ook accessoires om de serveerwagen uit te breiden, zoals afvalbakken, afvalzakhouders, opzetrekjes en bestekbakken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze medische serveerkarren kort samengevat

Met verschillende beschikbare modellen zorgt Hupfer ervoor dat er voor elke zorgafdeling een passende serveerwagen is die voldoet aan de specifieke wensen en eisen op deze afdeling.

De onmiddellijke gebruiksgereedheid, duurzame buisconstructie en het reinigingsvriendelijke ontwerp van de roestvrijstalen serveerwagens van Hupfer bieden een betrouwbare en efficiënte oplossing voor zorginstellingen en een hygiënische en ergonomische manier om maaltijden, koffie en thee te bezorgen.

Zoeken.