Medische op­berg­op­los­sin­gen.

Cazander Medicals is leverancier van diverse medische opbergoplossingen voor zorginstellingen, zoals ziekenhuizen, verpleeghuizen en farmacie.

Medische op­berg­op­los­sin­gen in ons as­sor­ti­ment

Medische stellingen

Medische kasten

Modulebakken

Ophangmogelijkheden

Op­berg­op­los­sin­gen voor iedere zorg­in­stel­ling.

Medische opbergoplossingen

Cazander Medical is leverancier van diverse medische opbergoplossingen voor zorginstellingen, zoals ziekenhuizen, verpleeghuizen en farmacie. Wij leveren medische stellingen, kasten, wandsystemen in RVS, aluminium en kunststof van het merk Hupfer, maar ook van eigen fabricaat.

Stellingen

Voor iedere zorginstelling regelen wij het perfecte opbergsysteem op maat voor de opslag van materialen. Zoekt u medische rekken en wandkasten in RVS, aluminium of kunststof? Wij helpen u van A tot Z met de inrichting van uw opslagruimte voor de CSA, OK, apotheek of welk medisch magazijn dan ook. Wij leveren opbergrekken in alle mogelijke soorten en maten en kijken samen met u naar de mogelijkheden binnen uw budget.

Ruimte tekort? Wij hebben naast vaststaande stellingen ook verrijdbare stellingen. Hiermee kan men de huidige opslag met meer dan 80% vergroten.

Modulaire bakken

Om uw opslagcapaciteit optimaal te benutten leveren wij modulaire bakken van kunststof en polycarbonaat om medisch materiaal efficiënt en hygiënisch in op te bergen.

Onze bakken en opbergoplossingen worden speciaal gemaakt voor de medische sector, dus worden met name geleverd aan afdelingen zoals CSA, OK, verpleegafdelingen en woonzorgcentra. Ook in de tandheelkunde en apotheek wordt gebruik gemaakt van modulaire ISO/DIN/ABS bakken voor opslag.

Medische kasten

Naast een groot aanbod stellingen bieden wij ook de mogelijkheid om uw ruimte in te richten met onze modulaire en medische kasten. De kasten zijn opgebouwd uit HPL spaanplaten. Standaard leveren we deze in het wit, maar andere kleuren zijn ook mogelijk. Door korte lijnen kunnen deze tegen scherpe prijzen volledig op maat worden opgebouwd. Verder zijn de kasten ook leverbaar in RVS, wij voeren deze van het merk Hupfer.

 

Advies nodig?

Onze specialisten adviseren u graag over het juiste product voor uw zorgorganisatie.
Klantenservice Cazander Medical - Maarten

Zoeken.