naar overzicht

Broselow ladewagen.

12 juli 2023

 

Deze kleurrijke kinderreanimatiekar, ook wel Broselow Cart genoemd, lieten wij speciaal op maat maken voor het Zuyderland ziekenhuis in Limburg.

De kleuren van de lades komen overeen met de kleuren van de Broselow Tape, waarmee het gewicht van een kind wordt ingeschat op basis van lichaamslengte. Aan de hand van de kleur die met de tape bepaald is, worden medische instructies gegeven. Deze Broselow methode wordt wereldwijd gebruikt voor de spoedeisende behandeling van kinderen.

De bijpassende ladewagen bevat per kleurgecodeerde lade hulpmiddelen en vooraf gedoseerde medicatie die passen bij het gewicht van het kind. Ook de apparatuur en het energieniveau van de defibrillator zijn per lade aangepast op het kind. Iedere lade heeft een aluminium vergrendeling die kan worden verzegeld door middel van een tie wrap.

Deze ladewagen is voorzien van een stootlijst die de wagen rondom beschermt. In dit geval is er gekozen voor gekleurde handgrepen en vergrendeling, maar ladefrontjes geheel in kleur is ook een optie. Aan de zijkant is een klaptafel gemonteerd op de gewenste hoogte. Alle lades zijn uitgerust met een flexibele lade-indeling, die kan worden aangepast aan de inhoud.

De Broselow kar kan in verschillende afmetingen worden geleverd.

Advies nodig?

Onze specialisten adviseren u graag over het juiste product voor uw zorgorganisatie.
Klantenservice Cazander Medical - Ruben

Zoeken.