Op­los­sin­gen voor cle­an­rooms.

Wij verzorgen de inrichting van cleanrooms, inclusief transport en logistiek van en naar de OK. Met een zeer uitgebreid aanbod van roestvrijstaal meubilair garanderen wij hoogwaardige kwaliteit en lange levensduur.

 

Ons aanbod voor cle­an­rooms.

Een cleanroom is een steriele omgeving waar cruciale producten verpakt of verwerkt worden. Hier gelden zeer hoge kwaliteitseisen.

Cazander Medical biedt advies, ontwerp en meubilair voor de inrichting van cleanrooms, maar ook middelen voor transport en logistiek. Het gaat hierbij om RVS oplossingen die aan de hoogste kwaliteitseisen en normen voldoen die binnen cleanrooms worden gehanteerd op gebied van hygiëne.

Hoogwaardige kwaliteit roestvrijstaal

Mede dankzij de hoogwaardige kwaliteit die onze partner Hupfer levert, sluiten onze producten naadloos aan op de behoefte die er is binnen cleanrooms. Wij leveren een scala aan standaard RVS producten die door de jaren heen zijn ontwikkeld na gesprekken met klanten. Vaak is een standaardproduct al voldoende om een bestaand probleem (bijvoorbeeld ruimtegebrek) op te lossen, dit scheelt voor u als klant weer in kosten. Zijn onze standaardoplossingen niet toereikend? Dan leveren wij u ook maatwerk.

Ons team heeft gezamenlijk meer dan 75 jaar ervaring en denkt graag met u mee. Zo hebben wij in de afgelopen jaren diverse grote medische en farmaceutische bedrijven geadviseerd bij de inrichting van steriele cleanrooms, maar ook onsteriele ruimtes.

Workflow verbeteren

Cazander Medical levert zowel verrijdbaar als vast meubilair. De slogan van onze partner Hupfer gaat hier ook op: ‘We make work flow’. Wij zorgen er voor dat onze producten uw werk zo vlekkeloos mogelijk laten verlopen. Wij denken met u mee vanuit praktisch & financieel oogpunt. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe werkinrichting of naar RVS trolleys voor de logistieke routing binnen of buiten het ziekenhuis; wij hebben altijd een passende oplossing. Het inrichten van (kleine) opslagruimtes met modulaire stellingen is één van onze specialismes. Cazander Medical meet samen met u de ruimte op en werkt voor u een plan uit om de opslag zo efficiënt mogelijk in te delen.

Op onze website vindt u een greep uit ons productaanbod. Voor persoonlijk advies of een product op maat neemt u contact met ons op.

Advies nodig?

Onze specialisten adviseren u graag over het juiste product voor uw zorgorganisatie.
Klantenservice Cazander Medical - Sophie

Zoeken.