Op­los­sin­gen voor zie­ken­hui­zen.

Bij Cazander Medical denken wij graag met u mee als het gaat om de inrichting, opslag, transport en logistiek op uw afdeling, maar bijvoorbeeld ook over duurzaamheid, optimale hygiëne en zo efficiënt mogelijk werken.

Logistiek en opslag in zie­ken­hui­zen.

Logistiek

Logistiek van goederen is een belangrijk element in ziekenhuizen, evenals de opslag van medische materialen of disposables. Bij Cazander Medical hebben we jarenlange ervaring op het gebied van logistiek en opslag. Ons assortiment bestaat uit diverse modulaire karren, bakken & manden om uw instrumenten en disposables in te vervoeren. Daarnaast hebben we een groot assortiment aan onder andere medische trolleys, stellingen, kasten & gesloten transportwagens om de modulaire bakken of manden in te vervoeren of opslaan.

Inrichting

Wij leveren kasten en stellingen voor de (her)inrichting van uw steriele berging op de OK. Wij bezorgen wagens voor het gesloten transport van en naar de CSA. Wij voorzien ziekenhuizen van modulaire verbandtrolleys voor op de IC of spoedeisende hulp. Voor iedere uitdaging op het vlak van opslag en logistiek in de zorg hebben wij een bijpassende oplossing.

Disposables

Naast een groot en divers aanbod investeringsgoederen, bieden we een scala aan disposables aan. Veel van deze wegwerpartikelen worden gebruikt op OK, Endoscopie, CSA & dialyse. Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, om zo – waar mogelijk – besparingen te realiseren voor uw zorgorganisatie.

Advies nodig?

Onze specialisten adviseren u graag over het juiste product voor uw zorgorganisatie.
Klantenservice Cazander Medical - Sophie

Zoeken.