Op­los­sin­gen voor de farmacie.

Voor apotheken en farmaceutische instellingen bieden we een scala aan opbergmogelijkheden, modulaire bakken & manden en transportwagens; alles wat met opslag en vervoer van medische artikelen te maken heeft.

Ons aanbod voor de farmacie.

Binnen de farmacie hebben we bijvoorbeeld een breed aanbod aan stellingen voor de inrichting van uw apotheek of om de opslag, koel- of vriescel zo praktisch mogelijk in te delen.

Dankzij onze partner Hupfer, die gespecialiseerd is in opslag en transport van kritische artikelen, bieden onze standaard producten vaak een perfecte oplossing voor de inrichting van uw ruimte, maar ook maatwerk behoort tot de opties.

Hygiënische afwerking

Door de jaren heen is Cazander Medical steeds actiever geworden binnen de farmacie, omdat onze producten van Hupfer naadloos aansluiten op de behoefte aan kwaliteitsproducten en hygiëne binnen deze branche.

We hebben een groot aanbod hoogwaardig roestvrij staal meubilair dat aan de hoogste kwaliteitseisen en -normen voldoet, dus perfect binnen de apotheek of farmaceutische industrie kan worden ingezet.

Advies nodig?

Onze specialisten adviseren u graag over het juiste product voor uw zorgorganisatie.
Klantenservice Cazander Medical - Sophie

Zoeken.