Op­los­sin­gen voor de farmacie.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en installeren van roestvrijstalen producten voor een efficiënte opslag en transport van (steriele) artikelen in de medische en farmaceutische sector.

Ef­fi­ci­ën­tie in de farmacie.

Cazander Medical is gespecialiseerd in het leveren en installeren van roestvrijstalen producten voor een efficiënte opslag en transport van (steriele) artikelen in de medische en farmaceutische sector.

Roestvrijstalen inrichting

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan kasten, stellingen, transportwagens en opbergoplossingen voor het inrichten van uw cleanroom, zorginstelling of apotheek. Deze producten zijn ontworpen om een ruimte efficiënt en hygiënisch in te richten en tegelijkertijd een optimale organisatie van opslag-, koel- en vrieseenheden te garanderen.

Ons productassortiment bestaat o.a. uit artikelen van hoogwaardig roestvrij staal, speciaal ontworpen voor opslag, transport en logistiek binnen instanties die hoge eisen stellen aan hygiëne. De fabrikant van onze RVS meubels zorgt voor een naadloze afwerking van de producten voor een optimaal hygiënisch gebruik.

Roestvrij staal staat bekend om zijn duurzaamheid en weerstand tegen corrosie. Hierdoor is het ideaal materiaal voor elke sector die eist dat producten kwaliteit en steriliteit behouden tijdens opslag en transport. Door gebruik te maken van hoogwaardig roestvrijstaal dat voldoet aan de strengste kwaliteitseisen en industrienormen, wordt ook het risico op schade aan getransporteerde goederen verkleind tijdens hantering en transport. Dit bevordert een efficiënte workflow.

Maatwerk voor opslag

Naast standaard producten bieden wij ook oplossingen voor ruimtes die maatwerk vereisen. Wij werken al vele jaren samen met industrieën die unieke vereisten hebben voor hun faciliteiten op gebied van hygiëne en kwaliteit. Daarom bieden wij op maat gemaakte meubels aan om aan die specifieke behoeften te voldoen. Wij zijn met name gespecialiseerd in het efficiënt inrichten van cleanrooms en opslagruimten, waar de nadruk ligt op het behoud van de steriliteit en het waarborgen van de hoogste normen voor productveiligheid.

Vraag een testmodel aan

Verder leveren wij testmodellen voor opslag en transport. Hierdoor kunt u de producten enige tijd uitproberen en beoordelen of ze geschikt zijn voor uw specifieke eisen. Bij interesse kunnen wij u uitgebreid informeren aan de hand van brochures en offertes, waarin u gedetailleerde informatie krijgt over ons productassortiment en bijbehorende prijzen.

Om onze klanten verder te helpen, zijn onze vertegenwoordigers op locatie beschikbaar. Zij kunnen persoonlijke assistentie bieden, vragen beantwoorden, advies geven en eventuele zorgen wegnemen. Op deze manier staan wij al jaren bekend als een betrouwbare partner, met name in de CSA- en OK-sectoren en sinds enkele jaren ook in de farmacie en industrie.

Staat u voor een uitdaging op vlak van opslag, transport en logistiek, neem dan gerust contact met ons op. Onze expertise helpt u vooruit!

Advies nodig?

Onze specialisten adviseren u graag over het juiste product voor uw zorgorganisatie.
Klantenservice Cazander Medical - Sophie

Zoeken.