Op­los­sin­gen voor zorg­in­stel­lin­gen.

Wij hebben een ruime keuze aan medische producten voor diverse zorginstellingen. In ons assortiment treft u hoogwaardige meubels en karren aan voor inrichting, opslag, transport en logistiek in de zorg, maar ook medische artikelen voor eenmalig gebruik.

Ons aanbod voor diverse zorg­in­stel­lin­gen.

Behalve in ziekenhuizen, is Cazander Medical ook actief binnen diverse zorginstellingen voor opslag of distributie van goederen. Wij leveren logistieke facilitaire producten, maar ook op gebied van hospitality en beleving. Wij denken met u mee en proberen eerst gezamenlijk inzichtelijk te maken waar u tegenaan loopt. Aan de hand van een mogelijk probleem ofwel een situatie die vernieuwing of verbetering behoeft, proberen wij gezamenlijk met u tot de juiste oplossing te komen.

Een greep uit een aantal producten zijn bijvoorbeeld modulaire kasten & wagens, afval- en waszakverzamelaars en karren voor intern transport of facilitair gebruik.

Oplossingen voor de grootkeuken

Naast deze medische producten leveren wij ook goederen voor professionele keukenlogistiek. Onze partner Hupfer, is specialist op gebied van catering en maaltijddistributie. Eén van hun producten is de broodwagen/maaltijdwagen, ook wel broodbuffetwagen genoemd. Een broodwagen zorgt mede voor afvalreductie, vergroting van de maaltijdbeleving en maakt een ruim aanbod aan keuzes mogelijk. Binnen Cazander Medical zijn er twee specialisten aanwezig die u kunnen adviseren ter plaatsen om samen met u tot de best mogelijke oplossingen komen.

Op onze website laten wij een kleine greep zien van de mogelijkheden, maar wij laten u in onze showroom en met onze brochures graag meer oplossingen zien.

Advies nodig?

Onze specialisten adviseren u graag over het juiste product voor uw zorgorganisatie.
Klantenservice Cazander Medical - Sophie

Zoeken.